onsdag 13 april 2011

"Retrorocken" i närbild

Detta är då alltså en artikel från aprilnumret av Close Up Magazine. Pontus blir intervjuad och sköter sig helt förträffligt. Jävligt kul faktiskt att få vara med i en tidning. Det står bland annat att vi står på branten till ett internationellt genombrott... Det hade inte suttit fel.

/C

8 kommentarer:

sannum sa...

Spännande!
Jag räknar kallt med att Lee släpper en die hard version av vinylen.
Kanske till och med kan släppa till såpass att det blir några tygmärken?

Members of Horisont sa...

tygmärken är ju ett måste vid det här laget

RockenRobban sa...

Då blir det en sväng förbi blaskstället sen då.

::: En ny tid är här :::

Internationellt genombrott? Ja om inte oddsen var så obefintliga
skulle jag sätta allt jag haft,(om jag haft nåt), på att ni äger klotet inom ett år.

Det är er tid nu. Graveyard etta på säljlistan liksom. Snart är jeansmodet utsvängt igen, Gräs en laglig självklarhet och världsfred råder. Allt utom Horisont som soundtrack till den tiden vore, fel.

----

Sen ett önskemål. Vet inte ni kanske ligger lågt med spelningar å så nu i inspelningstider. Men det vore kul att läsa om era gigs på bloggen. Men som sagt ni kanske inte gjort så mycket gigs på senaste.

Tygmärken +1.

Kom på en annan frän merch grej. Vore det inte kul om man det fanns en miniatyr horisont, gärna från göteborg. Här uppe i skogen ser man ju aldrig nån riktig horisont, bara tall och gran.

Fortsätt rocka. På guran ni plocka, slingor och ackord, en riff-trädgård. Trummornas dunder, gör verlkigen under men utan en bas blir det nog knas. Sången från Axel går inte av för hacker. Utan Horisont skulle livet bli tomt.

Members of Horisont sa...

Haha jävlar vilken skön dikt. Vi gör vårt bästa för world domination.

Members of Horisont sa...

Och förresten så var dina aningar helt korrekta. Vi ligger lågt med spelningar tills skivan är inspelad och klar. Men det kommer upp på bloggen det med så klart. Med lite bilder o grejer kanske.

lkjsv sa...

+1 på tygmärken! gärna fler t-shirts också!

Blasphemedia sa...

Tjena!

Upptäckte er via den promo-CD som medföljde nämnda tidskrift, och jag måste erkänna att "Visa Vägen" ger mig fullständigt lyckofnatt!

Som jag ser det kan det omöjligtvis gå annat än bra för er framöver. Jag kommer att hålla alla de tummar jag har, även om jag är rätt säker på att ni inte kommer att behöva tur för att lyckas...

Lästips: http://blasphemedia.blogspot.com/2011/04/jag-ser-horisonten-och-den-ar-vacker.html

Members of Horisont sa...

Tack så mycket för de fina orden. Vi blir så glada, så glada.