lördag 19 februari 2011

Igår var jag på party

Det hände sig som så att det blev sprit igår. Vi var på förkrök på övervåningen (mer om vem som bor där strax) hos Ward, sångare i brittiska Mama Kin (snuskig video). Han är en fräsch nybliven farsa som kan allt om Paul Stanley. För några år sen var vi på Roskildefestivalen och då såg han ut så här.


Artwork på hembräntdunken av Horisonts husmålare/konstnär Pepsi som kan allt om Rob Zombie, Nirvana & Kristet Utseende (inklusive sångarens telefonnummer som han ringer ibland och frågar om bra drinkrecept).  Vi (jag & Ward) spelade i samma band en gång och brukade ha ångest tillsammans över helgernas alla bravader (sälar var en sak som han brukade ha ångest över) på trappan upp till Tingvallagymnasiet. Det fina med allt är att David aka Lobster, Lugfelt, Longoolian Steakhaouse och det mesta som börjar på L har flyttat in på övervångingen. Han kan allt om mattor. 


På en annan Roskildefestival såg han ut såhär. Kommer ihåg när att han berättade om när en kund i kom in i Stuvbutiken där han jobbade och beskrev honom för hans kollegor "han hade blont lockigt hår... han var väl i 40års åldern". David var 22 och trummis i ett rockband

//Axel
1 kommentar: