torsdag 27 januari 2011

The Inspelning

Som utlovat kommer här lite bilder från våran inspelning i lördags. Det hela började med att jag och Isla Negra satt och sjöng det såg ut ungefär så här (lägg märke till min Joe Lynn Turner mikrofon)Därefter dyker Möller upp och är extremt skeptisk till min insats och det såg ut så här.


Men det släppte och han blev lyrisk och tyckte sedan att allt jag gjorde var det bästa han någonsin hört. Då kom mr. Van Loo och spelade gitarr, jag har sällan skådat större fokus, IT'S OK!


Sedan var det dags för lite trummor igen. Dr. Jordan är bättre på trummor än vad han är glad och det vill inte säga lite, se här bara!Charles och Möller spelar gitarr samtidigt, Pontus övervakar. Proffs.


Vi lyssnar. Ganska nöjda vi detta laget, inte bara över resultatet utan allmänt.


Sen sket vi i att spela in. Vi gick på lokal! Tror det hette El Toronto, ligger i gamlestan. Vi blev mäkta förvånade när ölmånglaren började imponera med att spela Pöple och annan hårdrock (inga fördomar).Vi mötte upp med vänner, brudar och annat löst folk. Jag fick för första gången träffa silverräven som spelar trummor i Kris, Olof och Mackans band. Behaglig.Sen drog vi oss hem till varghålorna...


Klart slut.
/Axel

2 kommentarer:

Olof sa...

...fast det är inte silverräven. Det ska vara silverröven. Han kallas så efter en misslyckad anusblekning

Anonym sa...

misslyckad? tycker det låter awesome.

/Johan