måndag 28 mars 2011

Dåliga nyheter.

På fredag skulle hårdrocksbandet Horisont påbörjat inspelningen av deras uppföljare till "Två Sidor Av Horisonten". Tyvärr krånglar mixerbordet i studion och det blir uppskjutet ett par veckor. En set back som känns hård och lång. Jag är sjuk igen och enda ljusglimten för tillfället är att det vankas konsert med Manowar. Hail & Kill

//axel

lördag 12 mars 2011

Så var man då hemma efter en kväll ute på stan. Kvällen började helt opretentiöst hemma hos Axel där ett produktivt samarbete inleddes och viktigast av allt - avslutades. Det är nu inte många dagar kvar till dess att inspelningen av våran andra skiva tar sin början och en viktigt pusselbit är nu äntligen lagd.

    Tänkte bara inflika med att du som ännu inte lyssnat på Orang-utan borde ta dig en omgång då detta faktiskt är något så ovanligt som ett hårdrocksband från 70-talet som bjuder på bra låtar!


   Och du som missat Jim Ford.... Detta är en artist som lätt blir den första du lyssnar på varje morgon. Med lite möda hittas hans totala diskografi för nedladdning.

" Med så mycket begåvning, både i skrivandet och framförandet, och så många som trodde och satsade pengar på honom var det en bedrift att lyckas sabotera varje försök till publicering."




/C

måndag 7 mars 2011

Close Up Magazine

har ringt och samtalat med Pontus angående dittan och dattan. Det är nämligen som så att de gör en special om 60 och 70-talsinfluerade band i sitt aprilnummer. En samlingsskiva följer med som säkert kan vara intressant. Tror bland annat att Graveyard har med någon låt. Så spring och köp så får ni se vad Pontus har sagt.

söndag 6 mars 2011

Äntligen!

Måste bara dela med mig av denna fantastiska bok. Allt är möjligt i microns underbara värld.
/C

fredag 4 mars 2011

Italien gillar oss

Det här fotot kom på mailen från en hängiven Italienare. Han har prydligt placerat oss i sin bokhylla. Vackert. Tackar ödmjukast.